Termeni și condiții

Date facturare S.C. OXELO-IS S.R.L numit în continuare SITE-UL, cu punct de lucru în Str. Valea avrigului Nr. 1, COD POSTAL 555200, Avrig, Sibiu, CUI: 32705034, J32/59/2014. Denumita in continuare „site”

Folosirea prezentului magazin online implică acceptarea termenilor și condițiilor mai jos definite. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SITE-UL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită “Termeni și condiții”.

SITE-UL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul https://bereaugusta.ro/ și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. OXELO-IS S.R.L, fără acordul prealabil în scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătură web – link – către https://bereaugusta.ro/ este limitat, neexclusiv și revocabil, fiind acordat doar atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SITE-UL. sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin e-mail a acordului companiei.

1. Dreptul de autor asupra informaţiilor publicate pe site

Navigarea pe site-ul https://bereaugusta.ro/ urmată de o comandă echivalează cu citirea, înţelegerea şi acceptarea termenilor de mai jos de către orice client. SITE-UL își asumă dreptul de a schimba şi a actualiza în orice moment conţinutul acestui site, precum şi Termenii şi condiţiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Dreptul de autor asupra informaţiilor publicate pe site

Întregul conţinut publicat pe site-ul https://bereaugusta.ro/ – imagini, texte, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, programe şi alte date este integral proprietatea SITE-UL şi a furnizorilor săi, fiind apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996), respectiv de legile în vigoare privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul SITE-UL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legii. Site-ul https://bereaugusta.ro/ şi logo-ul SITE-UL. sunt proprietatea SITE-UL. Elementele de identitate SITE-UL logo, culori, slogan) pot fi folosite numai cu acordul SITE-UL
Orice încălcare a dreptului de autor sesizată pe site poate fi raportată la adresa de email: fabricadebereavrig@gmail.com

Produsele şi serviciile oferite pe site-ul https://bereaugusta.ro/

Produsele comercializate prin intermediul SITE-UL sunt noi, originale, fiind livrate în ambalajul original al producătorului (sticla și cutie-dacă este cazul) și fiind însoţite la livrarea către clientul final de factura fiscală, conform legislaţiei în vigoare. SITE-UL îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în oferta curentă.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferii de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Informaţiile incluse pe https://bereaugusta.ro/ au caracter informativ şi sunt puse la dispoziţie cu bună credinţă, din surse pe care le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informaţie intră sub incidenţa Legii privind dreptul de autor şi drepturile conexe, utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoştinţă  la adresa de e-mail fabricadebereavrig@gmail.com pentru a putea fi luate măsurile necesare. De asemenea părerile exprimate în cuprinsul materialelor care sunt publicate în secţiunile blog literar, comunitate culturală şi recenzii sunt asumate în întregime de autorii respectivelor materiale şi nu implică responsabilitatea solidară a companiei.

             Limita de acces la site

SITE-UL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare) pe site-ul https://bereaugusta.ro/ și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica sau reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SITE-UL, fără acordul prealabil în scris al acesteia.

2. Informații privitoare la procesul de comandă disponibil pe https://bereaugusta.ro/

Pentru a plasa o comandă, clientul trebuie să furnizeze date legate de adresa de livrare, telefon, adresa de e-mail. Prin finalizarea comenzii clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale şi corecte, în caz contrar ar putea suporta consecinţele acestor erori (comanda poate fi întârziată, transmisă greşit etc).

Plata Ramburs
Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului.

Online cu card bancar prin mobilpay(Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard)
Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

3. Livrarea produselor

Termenul de livrare al produselor este de 1 – 3 zile lucratoare, o sa fiti contactati telefonic in cazul in care termenul de livrare este influentat de curier.

Livrarea produselor se face oriunde în ţară (România), prin intermediul firmelor de curierat, transport propriu sau transport dedicat/grupaj.

Menționăm că toate produsele vor fi preluate de către firmele de transport dupa confirmarea finala al reprezantantul de vanzari SITE-UL

COSTURILE de LIVRARE sunt: 25 lei

4. Garanţia produselor

 Produsele comercializate pe site-ul https://bereaugusta.ro/  sunt în perfectă concordanţă cu normele şi cerinţele europene aplicabile la această dată inclusiv pe teritoriul României. (cf. legii 449/2003). Garantăm în procent de 100% originalitatea produselor şi provenienţa acestora exclusiv pe căi legale. SITE-UL. NU comercializează produse replică sau produse a căror provenienţă nu este certă, toate produsele fiind importate în mod direct de la furnizori consacraţi din Europa.

Garanţia produselor cosmetice se poate acorda doar în următoarele cazuri:

  • Produsul este defect din fabricaţie, defect ce împiedică folosirea normală a produsului.
  • Produsul este deteriorat sau distrus în urma transportului (în cazul acesta necesită înlocuirea produsului)

Pentru a beneficia de garanţie, cumpărătorul este obligat să facă o sesizare scrisă şi să o transmită pe fabricadebereavrig@gmail.com la data primirii produsului. vom comunica cumpărătorului termenul şi modalitatea de procesare a sesizării,sau dacă este cazul, motivarea în scris a refuzului de a da curs solicitării.

5. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcţionare

Site-ul https://bereaugusta.ro/ este găzduit de serverele unei terţe firme. SITE-UL nu va putea fi făcut  responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. SITE-UL nu va putea fi făcut răspunzator  pentru erorile de interfață apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului. SITE-UL nu garantează că site-ul https://bereaugusta.ro/, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător, că nu conţine erori, omisiuni. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, https://bereaugusta.ro/ fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site.

6. Dispoziţii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe https://bereaugusta.ro/ şi care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator la adresa fabricadebereavrig@gmail.com

În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părţi. Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare a site-ului https://bereaugusta.ro/, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.