Despre noi

Povestea Berii AuGusta începe la poalele Munților Făgăraș, în județul Sibiu, pe frumoasa Vale a Avrigului.Aici berea este preparata o în tihnă, după o rețetă tradițională cu doar patru ingrediente naturale: drojdie, malț, hamei și apă pură care provine din unul din cele mai frumoase lacuri glaciare ale Muntilor Fagaras, lacul Avrig
AuGusta este o promisiune. Este un brand local, creat din respect pentru oamenisi pentru gust bun al berii de altadata. Sută la sută naturală, pură și cu o aromă unică, Berea AuGusta este garanția bunului gust.

AuGusta = Au Gust

Gustul dulceag este îndestulat cu arome de hamei și malț prăjit, iar spre final, o ușoară amăreală delicată completează experiența, suficient cât să – ți revii până la următoarea înghițitură.

Calitatea cerealelor este esențială pentru noi. Acestea trebuie să fie malţificate corect iar hameiul dă berii proprietățile hedonice: gust, miros și o aromă greu de egalat.

 

bere-artizanala-AuGusta-Sibiu-42

“Germenii acestei idei, acestui vis, de a construi o fabrica de bere, s-au născut în urmă cu 6 ani, dar în mod serios, am decis să plec pe drumul ăsta la sfârșitul anului 2017, când am avut și timpul necesar pentru a mă dedica acestui proiect. 

Am calatorit mult si am vazut ca in Europa oriunde am ajuns( Germania, Belgia ,Italia) beraria locala era o emblema si o mandrie a comunitatii. Asa am decis să ofer ceva acestui oraș frumos în care m-am născut, am crescut și m-am format. 

Este vorba despre o fabrica de bere moderna care, sperăm, va deveni o fabrică de bere apreciată iar peste puțin timp să se discute în toată țara despre berea produsă la Avrig. Să fim cu toții mândri că și la noi, in Avrig, se realizează lucruri pe care de multe ori le vedeam în alte zone ale lumii.
Sa nu ramanem mereu cu regretul “Ce bine era daca aveam si noi?!.”